Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på fiskeridir.no for å forstå hvordan besøkende bruker nettsiden, slik at vi kan forbedre tjenestene våre. Du kan hele tiden endre samtykket ditt her.

Fra 1. april må du levere B-undersøkelser via fiskeridir.no

Fra 1. april 2023 skal rapport om trendovervåkning av miljøtilstanden på matfiskanlegg, B-undersøkelse, sendes inn fra Min side på fiskeridir.no. Skjemaet på Altinn stenges. Vi oppfordrer deg til å ta i bruk Min side i god tid før april.

Min side for rapportering av B-undersøkelser gjør at data lettere kan deles og gjenbrukes. Alle miljørapporter vil være tilgjengelig som åpne data via API og kartverktøyet vårt Yggdrasil.

Du finner fremgangsmåte for å registrere og sende inn rapporter her.

Flytdiagram som viser flyt mellom konsulent, oppdretter og Fiskeridirektoratet.
Konsulent fyller ut rapport og sender den til oppdretter. Oppdretter sjekker rapporten og sender den til Fiskeridirektoratet. Oppdretter og Fiskeridirektoratet kan returnere rapporten hvis de finner mindre feil eller mangler.

Vi ønsker tilbakemeldinger på løsningen

Takk til alle som har være med å teste løsningen i pilotfasen. Dette har gjort at vi har fått på plass mange forbedringer og vi er klar for å stenge skjemaet på altinn.no.

Vi ønsker fremdeles tilbakemeldinger på løsningen slik at vi kan gjøre den enda bedre.

Gi tilbakemelding her

Forbedringer i siste versjon av løsningen inkluderer:

  • manuell fastsettelse av målestasjonsnummer
  • mer brukervennlig filopplaster
  • diverse mindre forbedringer
Oppdatert: 17.02.2023