Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på fiskeridir.no for å forstå hvordan besøkende bruker nettsiden, slik at vi kan forbedre tjenestene våre. Du kan hele tiden endre samtykket ditt her.

Åpent dialogmøte i Harstad og på Andenes om forvaltning av kystnære lokale fiskebestander

Fiskeridirektoratet inviterer til åpne dialogmøter i Harstad og på Andenes om forvaltning av kystnære fiskebestander i Andfjorden, Vågsfjorden og Solbergfjorden.

Det vil bli innledning fra Fiskeridirektoratet om prosjektet «Pilot regional ressursforvaltning», et pilotprosjekt hvor det skal høstes erfaringer som grunnlag for en styrket forvaltning av lokale bestander langs hele kysten.

Det blir en kort gjennomgang av kunnskapsstatus for lokale bestander som beskattes i kommersielle fiskerier og rekreasjonsfisket, før det åpnes for diskusjon og innspill om aktuelle forvaltningstiltak. Formålet med møtet er god lokal medvirkning i forkant av en senere skriftlig høring om reguleringstiltak som kan sikre en god utnyttelse av reproduksjons- og høstingspotensialet for slike bestander.

Praktisk info

Harstad
Tid: Torsdag 31. august 2023 kl. 11:30 – 15:30

Sted: Scandic Harstad (møterom «Thor Hushovd»), Strandgata 9.

Andenes
Tid: Fredag 1. september 2023 kl. 11:00 – 15:00

Sted: Kommunestyresalen (idrettshallen)

Påmelding
Grunnet bestilling av møtemat (enkel servering) bes det om påmelding til møtet senest mandag 28. august til Eskil Dahl Olaussen, tlf. 92623472, e-post: esola@fiskeridir.no

Oppdatert: 18.08.2023