J-222-2006: (Utgått) Forskrift om nye omregningsfaktorer for produkter av torsk og hyse.

Erstattet av: J-97-2009

Endringer: Se utgåtte meldinger

Gyldig fra: 15.12.2006

Forskrift om nye omregningsfaktorer for produkter av torsk og hyse.

Innholdsfortegnelse:

    Fiskeridirektøren har den 15. desember 2006 med hjemmel i § 3 i forskrift av 7. november 1994 om omregningsfaktorer fra produktvekt til rund vekt, jf. §§ 4, 5 og 9 i lov av 3. juni 1983 nr. 40 om saltvannsfiske m.v. og § 4 lov av 17. desember 1976 nr. 91 om Norges økonomiske sone, jf. § 13 i forskrift om utlendingers fiske og fangst i Norges økonomiske sone og § 3 i forskrift om fiskevernsonen ved Svalbard, og forskrift om regulering av fiske i Svalbards territorialfarvann og indre farvann § 1 fastsatt nye omregningsfaktorer for følgende produkter til levende/rund vekt:

    § 1 Omregningsfaktor

    1.

    Torsk, filet uten buklapp med skinn uten bein:

    3,45(*)

    2.

    Torsk, filet uten buklapp uten skinn uten bein:

    3,80(*)

    3.

    Hyse, filet uten buklapp med skinn uten bein:

    3,30(*)

    4.

    Hyse, filet uten buklapp uten skinn uten bein:

    3,70(*)

    Faktorene merket med * er etablert med administrativ status. Det vil si at de er fastsatt med basis i et foreløpig beslutningsgrunnlag, og vil gjelde inntil et komplett datagrunnlag foreligger.

    § 2 Beskrivelse av produkt

    Ved beregning av kvantum levende vekt ved kvoteavregning og kontroll av de beskrevne produkter, skal omregningsfaktorer angitt i forskriftens vedlegg benyttes (jfr. vedlegg datert 15. desember 2006 versjon I).

    § 3 Straff

    Forsettlig eller uaktsom overtredelse av denne forskrift straffes i henhold til § 53 i lov av 3. juni 1983 nr. 40 om saltvannsfiske m.v. og i lov av 17. desember 1976 om Norges økonomiske sone og § 4 i lov av 17. juli 1925 nr. 11 om Svalbard.

    § 4 Ikrafttredelse

    Denne forskrift trer i kraft 1. januar 2007.

    TM/EW

    omregningsfaktorer (78,84 kB)

    Jobber du i fiskerinæringen?

    Vi vil gjerne intervjue deg om hvilke utfordringer fiskerinæringen står overfor når det gjelder å følge regelverket i praksis.

    Les mer og meld deg til intervju