Du er her:
 

Akvakulturloven og forskrifter

 

Tildeling og tillatelser

 

Drift og tilsyn

 

Tema

 

Statistikk - akvakultur

 

Registre og skjema

 

Kartverktøyet

 

Dokumenter

 

Kapasitetsøkning

 Inspeksjon. Foto © Fiskeridirektoratet

Overvåking av miljøpåvirking fra oppdrettsanlegg

Akvakulturnæringen har plikt til å overvåke utslipp fra anleggene. Dette er viktig for å kunne dokumentere at miljøpåvirkningen fra anleggene er forsvarlig og bærekraftig til enhver tid, både på den enkelte lokalitet og regionalt i et område.

 
Glad i å fiske

Glad i å fiske

Last ned gratis app for fritidsfiske.
 

Rømt fisk?

Ring vår døgnåpne vaktsentral: 03415

 

Hvordan arbeider vi med rømminger?

Fiskeridirektoratet arbeider etter målrettede planer for å finne årsakene til at fisk har rømt. Men vi bruker også mye tid på rømmingsforebyggende arbeid, fordi vi erfarer at det gir best effekt i forhold til innsatsen.

 

Visningsanlegg

Ved besøk på et visningsanlegg blir man tatt med ut på sjøanlegget hvor visningstillatelsen driftes. I tillegg har de fleste anleggene et visningssenter på land, hvor besøkende kan få omvisning. Innholdet i visningstilbudet kan variere, men hovedpoenget er å formidle kunnskap om akvakulturnæringen.

Nyheter

10.09.2015 | Akvakultur

Stor interesse for dialogmøte

Fiskeridirektoratets invitasjon til dialogmøte om not og skader på not i Bergen tirsdag 15. september har vakt stor interesse blant oppdrettere og utstyrsleverandører. Mange påmeldinger har ført til at møtet må flyttes til større lokaler.

07.09.2015 | Akvakultur

Snart tid for driftsplansøknad for 2016-2017

Oppdrettarane må søkje om godkjenning og endring av driftsplan før det kan setjast ut fisk på lokaliteten. Driftsplansøknaden for åra 2016-2017 må sendast inn innan torsdag 1. oktober.

Se alle nyheter