Du er her:
 

Regelverk og reguleringer

 

Rapportering

 

Kontroll

 

Økosystembasert forvaltning

 

Areal og miljø

 

Salgslagenes sider

 

Tema

 

Statistikk - yrkesfiske

 

Registre og skjema

 

Kartverktøyet

 

Dokumenter

 brislinglevering1-scanfishphoto

Veiledning til landingsforskriften

For å sikre at opplysningene på landings- og sluttsedlene er korrekte, setter landingsforskriften krav til vekt og veiing, journalføring og adskillelse, merking og lagring. 

 Kolmulefiske med Eros. Foto © Scanfishphoto

Reguleringsmøtet 2016

På reguleringsmøtet diskuteres reguleringene av ulike fiskerier for 2017. Møtet ble holdt i Fiskeridirektoratets lokaler i Strandgaten i Bergen 2. og 3. november.

Nyheter

17.03.2017 | Yrkesfiske

Forlenget høringsfrist

Høringsfristen for innspill til regulering av fisket etter leppefisk i 2017 som opprinnelig var satt til 17. mars er forlenget til fredag 31. mars.

16.03.2017 | Yrkesfiske

Hvordan redusere problemene med pumping og overpumping?

Makrell har stor betydning for notfiskerne. Svært god tilgang byr også på noen utfordringer når en oppdager at fangsten ved skutesiden var større enn både planlagt eller det er plass til om bord. Når den situasjonen er et faktum så er overpumping eneste løsning.

10.03.2017 | Yrkesfiske

Påmelding til fiske etter makrellstørje

Det åpnes for fiske etter makrellstørje med ett fartøy med adgang til å fiske med ringnot og ett fartøy med adgang til å fiske med line i 2017. Fristen for å melde seg på fisket er 23. mars.

10.03.2017 | Yrkesfiske

Inviterer til kurs foran årets hvalfangst

Fiskeridirektoratet region Nordland inviterer nye skyttere og konsesjonærer til kurs foran årets hvalfangst. Kurset finner sted på Leknes i Lofoten 22. mars.

Se alle nyheter