Fiskeridirektoratet på Lofotfishing 2019

Lofotfishing blir arrangert i Kabelvåg i Lofoten for 11. gang 29.-31. mars og Fiskeridirektoratet stiller som vanlig med stand. I år skal Norsk Hval være med og dele ut smaksprøver på standen til Fiskeridirektoratet.

På standen treffer du dyktige medarbeidere fra Fiskeridirektoratet region Nordland. I år vil direktoratet slå et slag for norsk hvalfangst og har derfor invitert bransjeforeningen Norsk Hval til å stå på standen og dele ut smaksprøver av hval. Dette skjer fredag og lørdag.

Viktig møteplass

Hvalfangsten starter 1. april og vil foregå utover våren og sommeren. Hvalkjøtt er godt og næringsrikt og det er viktig at den norske hvalfangstnæringen blir opprettholdt, både av økologiske og tradisjonelle årsaker.

Lofotfishing er en viktig møteplass med vel 200 utstillere og rundt 5.000 besøkende. Den blir arrangert annethvert år. Samtidig foregår det store skreifisket i Lofoten og mange vil kunne benytte anledningen til å ta en pause fra fisket og gå på messe for å få med seg det siste innen moderne fiskerier.

Besøk Fiskeridirektoratets stand i DNB-gate 12 i Hall A.

Oppdatert: 29.03.2019