Du er her:
 

Regelverk og reguleringer

 

Rapportering

 

Kontroll

 

Registre og skjema

 

Statistikk - yrkesfiske

 

Kartverktøyet

 

Areal og miljø

 

Tema

 

Dokumenter

 

Salgslagenes sider

 

Økosystembasert forvaltning

 Sildefiske. Foto © Scanfishphoto

Reguleringsmøte 6. juni

Se saksdokumentene til det årlige vårmøtet om regulering av fisk (reguleringsmøtet), som avholdes 6. juni i Fiskeridirektoratets lokaler i Bergen.

 Overføring av fangst til føringsbåt © Olav Lekve, Fiskeridirektoratet

Klagesaker

For å ha en mer åpen forvaltning, har vi offentliggjort oversikter over klager om fartøy og tillatelser. I 2018 fikk 27 prosent av klagene helt eller delvis medhold.

Se video om spøkelsesfiske

Enorme mengder med fiskeriredskap ble tatt opp fra havet i forbindelse med Fiskeridirektoratets årlige oppryddningstokt. 

Nyheter

04.06.2019 | Yrkesfiske

Søknad om fiske etter leppefisk må sendes elektronisk

Det nærmer seg oppstart for fiske etter leppefisk og vi har begynt å motta søknader. Vi minner om at søknader og kopier av leveringsavtaler må leveres elektronisk via fiskeridir.no, ellers regnes de ikke som mottatt.

11.06.2019 | Fritidsfiske

Bli med å redde torsken!

Nå må alle trå til, både yrkesfisker og fritidsfiskere, dersom vi skal klare å redde torsken i Oslofjorden.

07.06.2019 | Yrkesfiske

Hvor mange kontroller er det av fiskerinæringen?

Hvor mange kontroller gjennomfører Fiskeridirektoratet i løpet av et år? Hva slags type inspeksjoner er det? Og når på året er det flest? Disse og liknende spørsmål finner du svar på i Fiskeridirektoratets nye oversikt over gjennomførte kontroller.

03.06.2019 | Yrkesfiske

Se fangststatistikk for åpen gruppe

Det er mange som kontakter oss for å få statistikk for fisket etter torsk i åpen gruppe. Du kan nå se interaktive visninger av data, både som tidsserier og valgfrie variabler.

22.05.2019 | Yrkesfiske

Husk å melde tap av blåkveitegarn

Starten for blåkveitefiske gikk denne uken, med stadig økende interesse. Erfaring viser at både garn- og linefiske etter blåkveite kan være utfordrende, selv for en erfaren fisker. Garnfiske etter blåkveite er også svært utfordrende med hensyn til «spøkelsesfiske».

Se alle nyheter