Du er her: Fiskeridirektoratet / Statistikk / Statistikkbank


Fiskeridirektoratets statistikkbank

Fiskeridirektoratets statistikkbank er en interaktiv statistikkbank for akvakultur og fiskeri. Her kan du kan lage dine egne tabeller og diagrammer.

Dataene kan lastes ned på ulike format (blant annet csv). Se brukerveiledningen i høyremargen.

Statistikkbanken er fortsatt i en utviklingsfase både i forhold til innhold og form. I denne fasen er vi svært takknemmelige for synspunkter og gode forslag til endringer for å kunne møte brukernes behov på en best mulig måte.

Gå til statistikkbank

Dersom du ønsker å nå ferdiglagede statiske tabeller, kan du klikke på Akvakultur eller Fiskeri i venstremargen.

Fiskeridirektoratets statistikkbank benytter programmet PX-Web som vi har fått tilgang til gjennom samarbeid med Statistisk sentralbyrå. PX-Web bygger på tabeller lagret som PC-Axis filer, og Statistisk sentralbyrå tilbyr gratis nedlasting av PC-Axis for bearbeiding av statistisk materiale på egen PC.

Du kan selvfølgelig benytte Fiskeridirektoratets statistikkbank selv om du ikke har installert PC-Axis, ved å lagre tabellene i andre formater (f.eks. Excel eller ASCII). PC-Axis, som er utviklet av Statistiska centralbyrån, er opphavsrettslig beskyttet og brukeren kan ikke endre, leie ut eller på annen måte rettslig disponere programvaren.


Brukerstøtte

Kontakt oss

Brukerveiledningapplication/pdf (1,32 MB)


Gå til statistikkbank


Lisens for bruk av data

All bruk av data fra Fiskeridirektoratet er underlagt Norsk lisens for bruk av offentlige data (NLOD).

Lisens for bruk av data