Skjul søk
Du er her:
23.08.2016

Startskudd for årets opprenskingstokt

Mot normalt starter årets opprenskingstokt i Finnmark, hvor opprenskingsfartøyet M/S «Ligrunn» er på vei nå, med planlagt start 24. august. Mange aktører har bidratt til at arbeidslisten er både lang og innholdsrik. Det er ikke få tonn med fisk og krabbe som vil bli spart for en helt unødvendig «ghost fishing-død» når toktet avsluttes.

19.08.2016

Fiske etter leppefisk

Fiskeridirektoratet vurderer fortløpende om det er behov for å iverksette tiltak i fisket etter leppefisk. Ingen nye tiltak vil bli iverksatt denne uken.

19.08.2016

Økte torskekvoter

Fiskeflåten tildeles økte torskekvoter nord for 62°N. I tillegg øker tillatt fangst innenfor ferskfiskordningen i kystfiskeflåten.

19.08.2016

Vellykket skippermøte i Trondheim

Det ble et vellykket pelagisk skippermøte under fiskerimessen Nor-Fishing i Trondheim. Rundt femti deltok på møtet. Skippermøtet for kystflåten i torskesektoren ble avlyst.

12.08.2016

Invitasjon til utdeling av Fiskeridirektoratets Miljøpris

For tiende året på rad deler Fiskeridirektoratet ut sin miljøpris under Nor-Fishing i Trondheim. Vi inviterer herved media og andre interesserte til utdelingen som blir foretatt av fiskeriminister Per Sandberg og fiskeridirektør Liv Holmefjord tirsdag 16. august kl. 12:30.